perjantai 29. heinäkuuta 2016

#POTTERMARATON 31.7.2016

Kuva lainattu Lukujonossa -blogista!

Osallistun Lukujonossa -blogin ylläpitämään Harry Potter -lukumaratooniin, mikä pidetään nyt sunnuntaina. Sama sunnuntai sattuu myös olemaan Harryn 36-vuotispäivä:-) Aion päivittää tähän postaukseen fiiliksiä, kun maratooni starttaa!

Aloitus: lauantai 30.7. klo 19:00
Ensimmäinen lukumaratoonini! Jännittää, silleen hyvällä tavalla.

Lukukohteekseni valikoitui hyllyssä jo jonkin aikaa loikoillut, vielä lukematta jäänyt, Viisasten Kiven kuvitettu versio. Yritän saada tämän luettua (246 sivua) 24 tunnin aikana.

klo 20:55
Päivitysaika! (..tässä samalla odotan, että teevesi kuumii.)
Tuo kuvitettu opus on aivan ihana. Melkein jokaisen sivun kanssa kestää ylimääräiset viisi minuuttia, koska kuvitus on niin kertakaikkisen ihastuttavaa!
Niin paljon yksityiskohtia! Viistokuja, s.63
Takaisin Harryn matkaan. Nyt sivulla 82.

klo 21:05
Päädyinkin katsomaan Taru sormusten herraa Yleltä. Jos sitä jatkaisi sitten elokuvan jälkeen..

sunnuntai 31.7. klo 10:12
Niin kuin vähän aavistelinkin, eilen elokuvan jälkeen olin liian väsynyt jatkamaan lukemista. Mutta nyt, uusi päivä ja sivulla 154!
Kappale 11 kulkee nimellä "Quidditch" ja siinä on niin elävästi kuvattu Harryn ensimmäinen huispausottelu Lee Jordanin juontamana, tässä pätkä:

"That's Chaser Katie Bell of Gryffindor there, nice dive around Flint, off up the field and - OUCH - that must have hurt,hit in the back of the head by a Bludger - Quaffle taken by Slytherin - That's Adrian Pucey speeding off towards the goalpost, but his way by Fed or George Weasley, can't tell which - nice play by the Gryffindor Beater, anyway, and Johnson back in possession of the Quaffle, a clear field ahead and off she goes - she's really flying - dodges a speeding Bludger - the goalposts are ahead - come on, now, Angelina - Keeper Bletchley dives - misses - GRYFFINDOR SCORE!"

Toivon, että tämä kappale ei lopu IKINÄ.

klo 13:00
(Eksyin hetkeksi pelaamaan Pokomon go'ta.. )
Mutta nyt on Viisasten kivi luettuna. Oli ihana palata takaisin Harry Potterin maailmaan, kun edellisestä lukukerrasta olikin vierähtänyt jo pari vuotta (ja nimenomaan Viisasten kiven lukemisesta).
En millään malttaisi odottaa Salaisuuksien kammion ilmestymistä kuvitettuna versiona. Lokakuu, olisitpa jo täällä!

Vielä olisi kuusi tuntia aikaa lukea. Siirryn luultavasti seuraavaan osaan, mutta mieltä kutkuttaisi lukea myös Ihmeotukset ja niiden olinpaikat.
Tähän asti luettuna nyt kuitenkin 246 sivua.
Juuri sopivasti!
Lopetus: sunnuntai 31.7. klo 19:00
Maratooni ohitse! Sain luettua Viisasten kiven sekä Ihmeotukset ja niiden olinpaikat -läpyskän. Ajatuksena oli vielä ehtiä lukemaan Salaisuuksien kammio, mutta se jäi nyt vain haaveeksi (ainakin tämän maratoonin osalta).

Tästä jäi hyvä fiilis. Aion jatkossakin osallistua maratooneihin! :-)
Sivumäärät:
Viisasten kivi - 246
Ihmeotukset ja niiden olinpaikat - 64
YHTEENSÄ 310 SIVUA

3 kommenttia:

  1. Potter-maratonin lähtölaukauspostaus julkaistu! Voit käydä linkittämässä maratonpostauksesi kommentteihin. Tervetuloa mukaan ja hyvää maratonia! :)

    https://lukujonossa.fi/2016/07/pottermaratonin-lahtolaukaus/

    VastaaPoista
  2. Kivoja kuvia! Mukavaa maratonin jatkoa :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös