keskiviikko 1. maaliskuuta 2017

HELMIKUUN KOOSTEJa niin on taas yksi helmikuu paketoitu! Ja on ihan kiva taas myöntää, että tuli luettua ihan mukavasti. Näin loppukuusta oon kuitenkin potenut lukutuskia. Oon aloittanut taas kymmenen kirjaa ja mitään en ole onnistunut lukemaan (vielä) loppuun asti.
Ensimmäinen helmikuun kirja tuli luettua ystävänpäivän lukumaratooniin.
>Hygge: Hyvän elämän kirja Meik Wikingiltä. Kirjassa oli reseptejä, paljon puhetta kynttilöistä ja kauniita kuvia. Olen hyggeilyn osalta kasvanut tynnyrissä: en edes tiennyt että hyggeilen ennen kuin olin lukenut siitä kirjan. Kirjassa oli kuitenkin aika paljon toistoa, mikä oli vähän tylsää.
>Toisena kirjana maratooniin tuli luettua  R.J. Palacion Ihme. Luulin ettei se iskisi muhun, mut olin onneksi väärässä. Ihmeestä kuoriutui oikein miellyttävä kirja<3
>Tästä löydöstä saan kiittää Twitteriä. Kata Melanderin Älä irrota herätti mielenkiintoni, kun se pomppi jatkuvasti puhelimeni näytölle. Kaverilta tämä onneksi löytyi, joten sain sen nopeasti lainaksi. Postaus tulossa.
>Paul Kalanithin Henkäys on ilmaa vain. Pidin hirveästi, tästä tulossa postaus myös jossain vaiheessa.
>We Should All Be Feminists/Meidän kaikkien pitäisi olla feministejä Chimamanda Ngozi Adichie. (Pitkästä aikaa luin jotain e-kirjana!) Musta tää oli todella hyvä. Tässä ei paasata, eikä se tuntunut esseeltä. Jokaisen kuuluu lukea tämä jossain vaiheessa.

"Why the word feminist? Why not just say you are a believer in human rights, or something like that? Because that would be dishonest. Feminism is, of course, part of human rights in general—but to choose to use the vague expression human rights is to deny the specific and particular problem of gender. It would be a way of pretending that it was not women who have, for centuries, been excluded. It would be a way of denying that the problem of gender targets women."
Hyvää maaliskuun alkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös