torstai 8. marraskuuta 2018

KIRJAMESSUJEN MUISTELUA & OSTOKSET






























Niin on taas yhdet kirjamessut koettu. Olin Helsingin kirjamessuilla nyt toista kertaa ja kirjakupla oli aivan yhtä ihana kuin ensimmäiselläkin kerralla. Messuilin perjantaina ja lauantaina, vaikka alkuperäinen suunnitelma oli, että kävisin messuilla torstaina ja lauantaina (torstaille napsahti työpäivä hurraa). Mutta ei se perjantaikaan huono päivä ollut, sillä päiväni odotetuin ja suosikki oli nähdä Minna Rytisalo Senaatintorin lavalla!





























Rouva C. ja Minna Rytisalo sai mut ihan todenteolla kiinnostumaan Minna Canthista. Omasta hyllystä löytyy Työmiehen vaimo, mutta siihen se sitten jääkin. Täytyy tästä eteenpäin yrittää metsästää enemmän Canthin tekstejä.



































Ja ostoksiin! Tänä vuonna mulla oli suunnitelmana, että tänä vuonna ostan fiksummin, enkä kantaisi kotiin jokaista kahden euron löytöä, mikä saattaisi edes vähän kiinnostaa. Parasta on se, että mä oikeasti onnistuin siinä! Mulla oli kaksi kirjaa valmiiksi jo mielessä mitkä kirjamessuilta lähtisi mukaan ja ne olivat Pitkäkankaan Ruska ja Katja Ketun Rose on poissa (mua niin harmitti kun Katja Kettu ei päässytkään lauantaina kirjamessuilleD: )
Sammakon pisteeltä sain Sarah Anderssenin sarjakuvia arvostelukappaleiksi. Anniina Tarasovan Venäläiset tilikirjani on kiinnostanut jo jonkin aikaa ja se löytyi Suomalaisen pisteeltä edullisesti. Lucia Berlinin Siivojan käsikirja on ollut paljon esillä ympäri kirjamaailmaa ja musta tuntuu et mun täytyy kokea se myös itse, niin hankin sen sitten kovakantisena hyllyyni. Haluan päästä siihen pian käsiksi, mutta lupasin itselleni, että en aloita yhtään uutta kirjaa ennen kuin keskeneräiset on luettu alta pois. Kuudes sukupuutto oli löytö Atenan pisteeltä neljällä eurolla, tämän sallin itselleni heräteostokseksi.:-D Mukaani lähti myös yksi manga, Zelda. ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös