perjantai 30. syyskuuta 2016

SYYSKUUN KOOSTE

Ihmettelen aina kuukauden koosteissa kuinka aika lentää, mutta nyt se oikeasti tuntuu lentävän aivan liian nopeasti. Eihän tässä ehdi mitään muuta enää kirjoittamaankaan kuin kuukauden koosteita! :D
- Syyskuun alkuun tuli ensimmäisenä luettua Victoria Aveyardin Punainen kuningatar.
Mä tavallaan vihaan kirjoja, mitkä saa hirveän hypen ympärilleen, koska todennäköisesti kuulun sitten siihen ryhmään mikä ei teoksesta hirveästi välitä. Punainen kuningatar oli sekasotku, mikä muodostui niin nälkäpelistä, x-menistä, valinnasta ja outolinnusta. Ei herättänyt suuria tunteita.

- Ekovuosi Manhattanilla oli mielenkiintoinen luettava, vaikkakin välillä se tuntui valitusvirreltä.
Collin Beavan, newyorkilainen kirjailija, päätti yrittää elää vaimonsa ja lapsensa kanssa yhden vuoden niin, että se kuormittaisi ympäristöä mahdollisimman vähän. Takatekstiä lainaten:

Hiilijalanjäljen minimointi keskellä Manhattania tarkoittaa muun muassa tätä: ei autoa, hissejä tai metroa, ei pakattuja tuotteita, noutoruokaa tai tuontihedelmiä, ei pesuaineita, muovia, ilmastointia tai tv:tä.

- Queen of Shadows Sarah J. Maasilta. Edelleen mun suosikkini koko sarjasta. Tai ainakin vielä. Empire of Storms on mulla pian loppusuoralla, mutta en osaa sanoa vielä meneekö Queen of Shadowsin ohi.

Yösirkuksesta voisin melkein sanoa, että rakastuin. Vaikka luin sitä kauan, tempaisi se mukaansa joka kerta kun siihen vain tarttui. Tämän tarvitsen hyllyyni!

- Viimeisenä Valinta Kiera Cassilta. Tältä en odottanut oikein mitään. Päällimmäisenä jäi mieleen ihmetys siitä miten ihmeessä Valinnasta on saatu viisiosainen sarja.

Syyskuussa luin viisi kirjaa ja sivumääränä se tekee 2155 sivua.

*   *   *

Lokakuussa suunnitelmissa on lukea jotain Rainbow Rowellilta. Haluaisin myös lukea uudelleen Cassandra Claren Varjojen kaupunki -sarjan ensimmäisen osan sekä Six of Crows Leigh  Bardugolta, koska haluan kaiken tuoreeseen muistiin ennen kuin aloitan Crooked Kingdom jatko-osan.

*   *   *

ps. hoi, blogini ulkoasu koki taas muutoksen, nyt olen melko tyytyväinen (vihdoinkin). Muutama fiksaus vielä tiedossa, mutta suurimmaksi osaksi se on jo aika nappi +

4 kommenttia:

 1. En oo Punaista kuningatarta ja Valintaa vielä lukenut, mutta luulen, että tykkäisin niistä. Tosin muakin aina vähän ärsyttää tällainen yleinen hypetys. Aikoinaan muistan kun luin Houkutuksen ekan kerran ja tykkäsin siitä älyttömästi niin tuntui jotenkin etuoikeutetulta, kun olin saanut lukea sen. Ennen siis kun siitä tuli semmoinen hypetys. Ja nyt on tyyliin kaikki lukenut sen... :D Kuulostaa myös ihan älyttömältä tällainen narina, koska hyvähän se vaan on kun ihmiset lukee.

  Mutta hyvä lukusaldo syyskuulle, meikällä pyöree nolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä kyllä ymmärrän sun narinan:D Mutta nimenomaan! Pääasia on se, että porukka lukee.

   Ääää, voi että kun mulla on ikävä sun arvosteluja!

   Poista
 2. Yösirkuksen aion lukea Halloweenin-lukuhaasteeseen. Illallinen vampyyrin kanssa houkuttelee haluaa päästä myös mukaan. Kumpikin on itsellä, mutta lukematta. Jälkimmäinen on tosin pokkari ja enkuksi.

  VastaaPoista
 3. Onnea lukuhaasteeseen! Yösirkus sopii oivasti siihen, myöskin Illallinen vampyyrin kanssa! :-)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös