maanantai 3. lokakuuta 2016

KIRJAOSTOKSIA VIIME AJOILTA

Pitkästä aikaa kirjaostosten esittelyä! Mennään siis suoraan asiaan, ilman turhia höpötyksiä ja saatesanoja.
Diana Gabaldonin Muukalainen lähti mukaani kirpputorilta, vaikka omistankin tämän jo kaksin kappalein valmiiksi. Suosikit kun mun logiikallani ostetaan moneen kertaan uusiksi ja eri kansilla :-D
Margaret Mitchellin Tuulen Viemää oli myös kirppislöytö, mitä en ole vielä ehtinyt lukemaan. Pitäisi pitkästä aikaa tarttua klassikoihin, mutta en millään tahdo ehtiä. Nyt kun ilmestyy nuortenkirjoja kuin sieniä sateella, mitkä kaikki haluan ehtiä lukemaan (kootut selitykset jne).
Patrick Nessiltä en ole vielä lukenut mitään ja ajattelinkin, että The Rest of Us Just Live Here olisi sopiva teos ahmittavaksi. Kivijalkakirjakauppoja tukien, tämä lähti mukaan Suomalaisesta muutamia viikkoja sitten. 
Viimeisenä Ava Dellairan Love Letters to the Dead. Tämä löytyi Tampereen Akateemisesta Kirjakaupasta, vaikka menin kauppaan ajatellen, että tällä kertaa mä vain katson - en osta.
. . .No, ei tätä voinut hyllyyn jättää!

Olettekos te tehneet hyviä löytöjä lähiaikoina?

6 kommenttia:

 1. Hyviä löytöjä! Tuulen viemää on yksi lemppareitani ja Nessiltä olen lukenut Hirviön kutsun, joka sekin on aivan mahtava kuvituksineen<3 Omia kirjaostoksia en ole vielä ehtinyt esitellä, vaikka kuvatkin on jo otettu :D

  Ihana uudistunut ulkoasu blogillasi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hirviön kutsua olen bongaillut muiden blogeista ja sekin houkuttelisi. Täytyykin kurkata jos se löytyisi kirjastosta :-)

   Kiitos paljon <3

   Poista
 2. Haha, siinä on kuvassa aika monta kirjaa, jotka haluaisin omistaa :D Muukalaista en ole lukenut, mutta haluaisin kovasti, Tuulen viemää on yksi lempikirjoistani ja The Rest of Us Just Live Here sykähdytti ja nousi nuortenkijallisuuden kärkeen kesälukemisena.

  Viimeisimpänä omaa kirjahyllyäni ovat kartuttaneet Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa, Eeva-Kaarina Arosen Kallorumpu ja Carlos Ruiz Zafonin Tuulen varjo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuulen viemää on pakko jossain välissä aloittaa! :D Toivottavasti ehtisin sen vielä tänä vuonna lukea.
   Ja hitsit mitä teoksia olet haalinut. Tuo Tuhat loistavaa aurinkoa vaikuttaa mielenkiintoiselta.

   Poista
 3. Muukalainen on hyvä kirja! Muita noista en olekaan lukenut. Viimeksi ostin Leena Landerin kirjan Kuka vartijoita vartioi, koska tykkäsin Tummien perhosten kodista.

  Ps. Mukavan näköinen blogi, sulla on silmää! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin joskus yrittää lainata tuo Tummien perhosten koti kirjastosta. Sekin on ollut lukujonossa jo kauan :-)

   ja paljon kiitoksia <3

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös