maanantai 31. lokakuuta 2016

LOKAKUUN KOOSTE + HALLOWEENIhan ensimmäiseksi, hauskaa halloweenia! Mä olen lähivuodet mennyt aina vain enemmän sekasin halloweenista, harmittaa hiukan kun sitä ei mitenkään suuremmin Suomessa juhlita. Toki yhä enemmän kuin mitä aiempina vuosina.
*   *   *
Lokakuu oli hyvä lukukuukausi. Löysin mm. muutaman uuden suosikin, opettelin vähän lisää runoja ja luin näytelmän käsikirjoituksen.+Kuukauden aloitin Wislawa SzymborskaTäällä runoteoksella, minkä bongasin Kirjavarkaan tunnustuksia -blogista. Tarvitsen ehdottomasti lisää runoja luettavaksi!
Elina Pitkäkankaan Kuura sai heti suosikkistatuksen.
+Maria TurtschaninoffiiMARESI: Punaisen luostarin kronikoita ei ottanut upotakseen, mutta mietinnässä on lukea jotain muuta Turtschaninoffilta. Mielessä kolkuttelee Anache ja Helsingin alla.
Miss Peregrine's Home For Peculiar Children mikä odotti kauan lukuvuoroaan. Odotuksen arvoinen! Leffaa en ole menossa katsomaan, en yksinkertaisesti uskalla. Pidin kirjasta liikaa.
+ Harry Potter and the Cursed Child ei ollut oikea Potter, mutta muuten ihan hyvä. En vain osannut arvioida sitä tähdillä, joten jätin tähdittä (eikä siksi, että se oli niin huono!). En rakastanut siitä, mutta en myöskään vihannut.
+ Anja Kauranen Snellmanin Syysprinssi. Pelkkää rakkautta.
+ Viimeisenä Eliitti (jatkoa Valinta -sarjalle). Bloggaus tulossa lähipäivinä.

4 kommenttia:

 1. Mä kans oon tykännyt halloweenista jo monta vuotta ja harmitellut kun Suomessa ei sitä oikein juhlita. Ois niin mahtavaa joskus kokea halloween vaikka ihan Amerikassa paikan päällä!

  Mut hyvä lukusaldo sulla taas kerran, oon niin "kateellinen". Ehkä sit kun saan opparin nyt marraskuun aikana pois alta ja joudun työttömäks niin ehdin ja jaksan lukea itekin enemmän. Toiveajattelua kuitenkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En voi kuin yhtyä tuohon mielipiteeseen! :D Ei hitsi, en ole edes ajatellut, että kuinka siistiä olisi viettää halloween Amerikassa.

   Hirveästi tsemppiä opparin kanssa!

   Poista
 2. Ihanaa, että sinäkin olet päässyt runojen makuun! :) Toinen Szymborskan runokokoelma, Hetki, on odottanut hyllyssäni jo pitkän aikaa, mutten ole vielä päässyt sen pariin. Runouden osalta on lähinnä tullut luettua Sapfoa viime aikoina, suosituksen arvoista sekin.

  Miss Peregrine's Home for Peculiar Children saapuu varausjonosta luettavakseni toivottavasti lähiaikoina, se kiinnostaa kovasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa! Jotenkin runoja on aina vähän tietoisesti välttänyt, vaikka eihän Täällä nyt ensimmäinen lukemani runokirja ollutkaan. Täytyykin googlata tuo Sapfo :)
   Toivottavasti pidät Peculiar Childrenistä! Hitsi, se oli kyllä huippu. Mun täytyy pian yrittää jatkaa sarjan parissa:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös