perjantai 16. joulukuuta 2016

ALKUVUODEN UUTUUSKIRJAT 2017

Vihdoinkin alan olla taas elävien kirjoissa. Olen aloittanut lukemaan montaa eri kirjaa, mutta mitään en ole saanut vielä luettua loppuun asti. Eikös tähän väliin muutenkin sopisi nyt haaveilut ensi vuoden uutuuksista? Niin kuin monet muutkin, koin myös tehtäväkseni koota yhteen odottamani ensi kevään kirjauutuudet!
Helpointa oli linkittää kirjat suoraan jokaisen omaan Goodreads-sivuun. Tummennetut linkit tarkoittaa sitä, että niitä odotan eniten :-D En todellakaan tajunnut, että niitä tulisi näin paljon!


A List of Cages - Carve the Mark / Viillot (Otava) - History Is All You Left Me - Caraval (WSOY) - A Conjuring of Light - Am I Normal Yet? / Oonko ihan normaali? (Gummerus)

Henkäys on ilmaa vain (Bazar) - Everything Everything / Kaikki kaikessa (Tammi) - Wonder / Ihme (WSOY) - The Inexplicable Logic of My Life 

Käännöskirjoista oon eniten innoissani Nicola Yoonin Kaikki kaikessa ja R. J. Palacion Ihmeestä. Oon halunnut ja yrittänyt saada niitä luettavaksi vaikka kuinka kauan, mutta jos nyt saisin ne itselleni kirjastosta! :)

10 kommenttia:

 1. Katalogeja on kiva selata ja sieltä tuli poimittua vähän liikaakin kirjoja. Ehkä teen itselleni paperille jonkin vähän suppeamman (vaikka max 10 kirjaa) listan. Tuo R.J.Palacion Ihme jostain syystä unohtui postauksesta...Hmm :D Onkohan siitä tippunut pois jotain muutakin, eli listan pituus senkuin kasvaa.
  Tiia

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D Kauhulla oottelen ja katselen muiden listauksia blogeihin.. pelkään, että munkin lista kasvaa vielä.

   Poista
 2. Itse jätin listaltani pois kaikki englanninkieliset :D olisi paisunut aivan liian suureksi :D Becky Albertallin uutuus kiinnostaa näistä englanninkielisistä eniten, sillä Simon vs. The Homo Sapiens Agenda oli huippu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on vielä tuo Simon lukematta, vaikka tuossa hyllyssä keikkunut jo ties kuinka kauan! Pitäisi ottaa se asiaksi seuraavaksi :)

   Poista
 3. Mä en oo mitään listaa tehnyt itelleni, mut sun listalta mua kiinnostaa mm. Viillot, Caraval ja Kajo. Sit oon laitellut varauksen kirjastoon jo Jessie Burtonin Nukkekaappiin, Meyerin Kemistiin (pakkohan se nyt on tsekata :D) ja Minä, Simon, Homo sapiens vai mikä lie olikaan :D Oottelen kyllä näitä innolla!

  VastaaPoista
 4. En ole vielä ehtinyt vilkaistakaan ensi vuoden uutuuksia muuten kuin muiden bloggauksista, mutta jo niiden perusteella kiinnostavien uutuuksien lista tuntuu venyvän aika pitkäksi. Varsinkin suomennettavien englanninkielisten nuortenkirjojen valikoima vaikuttaa todella hyvältä!

  VastaaPoista
 5. Näyttää kyllä hyvältä listalta, Tuntuu, että omalta listalta puuttuu varmaan sata luettavaa kirjaa, kun lueskelee näitä muiden listauksia :D

  Sulla on muuten tosi nätti blogi! Oon vähän järkyttynyt, etten koskaan aiemmin tännekään ole eksynyt. Täytyi heti liittyä lukijaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Omat listat kasvaa aina, kun lukee muiden tekemiä listoja. Voisin tähänkin postaukseen lisätä jo ainakin viisi uutta.. :D

   Ja voi kiitos, onpa ihanasti sanottu! Mä olenkin jo jonkin aikaa lukenut sun blogia:)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös