lauantai 25. maaliskuuta 2017

KIRJAOSTOKSIA

Se on taas tämmöisen postauksen aika! Viime kirjaesittely onkin kirjoitettu marraskuussa. Tässä nyt sieltä asti hamstrattuja opuksia. Musta tuntuu, että oon unohtanut tästä jotain, mutta tässä nyt ne mitä muistin! :D Tänä vuonna mulla on omana henkilökohtaisena haasteena yrittää elää ilman kirjaostoksia. Vaikeaa se on ollut, enkä ole siinä onnistunut aivan täydellisesti (mut se on ihan okei). Ideana tässä oli pohjalla se, että lukisin ensimmäisenä kaikki no edes puolet hyllyni lukemattomat opukset. Ensimmäisenä ideani pilasi WSOY:n 12 klassikkoa, koska mun on vain pakko hankkia ne kaikki. Tai oikeastaan en ole vielä 100% varma, että hankinko ne aivan kaikki.  Mutta asiaan. Nämä ovat uusimmat hankintani;
























Laura Lindstedt - Oneiron 
Alelaarilöytö!! Oon aina niin niin innoissani näistä kolmen euron kovakantisista.
Harper Lee - Kuin surmaisi satakielen 
Tämä oli samasta laarista samalla hinnalla. Onnea! Musta tää kansi on niin älyttömän kaunis.
Erika Vik - Hän sanoi nimekseen Aleia 
Hoho, tähän opukseen pärähti Suomalaisen bonusseteli. Eikä kaduta! Oon niin paljon pelkkää hyvää tästä lukenut. Voi että, koskakohan saan tämän lukulampun alle. Kansi on myös upea, en kestä.
Tove Jansson - Kesäkirja
Juhani Aho - Rautatie
Arto Paasilinna - Jäniksen vuosi
Nää kannet on näissa kaikissa kolmessa klassikossa niin ihanat! En osaa valita lempparia.
Jack Cheng - See You In The Cosmos
Kiinnostuksen tässä kirjassa herätti sen nimi. En oikeastaan edes tiedä, mikä on kirjan juoni. Mut veikkaan, ettei se huono ole.
Nina Lacout - We Are Okay
Tää lähti viikko sitten kotiintuomisiksi Helsingin Akateemisesta. 
Adam Silvera - History Is All You Left Me
TÄTÄ OLEN ODOTTANUT siitä asti, kun luin Adam Silveran debyytin More Happy Than Not (ja rakastin sitä). Vähän olen jo ehtinyt aloittamaan, vaikuttaa kivalta.
























Ja viimeisenä mut ei vähäisimpänä.. koko Cassandra Claren The Mortal Instruments/Varjojen kaupungit -sarja kirppikseltä alle viidellä eurolla! Oon vieläkin niin onnellinen tästä löydöstä. Mulla on tästä sarjasta kolme ekaa osaa näillä kansilla. En tiedä mitä tekisin niillä nyt kun sain nämä alkuperäiskansilla varustetut yksilöt mun hyllyyni. Ehkä myyn ne, tai sitten pidän ne tuossa hyllyssä. Saa nähdä sitten!

Ootteko te löytäneet jotain kivoja kirjoja lähiaikoina? :D

16 kommenttia:

  1. Nyyh, mä en koskaan löydä esim kirpparilta kirjalöytöjä. Tai todella harvoin. :/ :D Harper Leen kirjan ja Oneironin haluaisin lukea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oneironista oon lukenut aika lailla pelkkää hyvää! Mulla on huimat odotukset siitä. Leen kirja taas on sanomattakin todella hyvä!

      Poista
  2. Noi WSOY:n klassikot on kyllä ihania, mun lempparikansi on ehkä Rautatiessä :-) Mä oon yrittänyt myös ostella vähemmän kirjoja, mutta raahasin just tällä viikolla 10 kirjaa kirjastosta heheh...

    VastaaPoista
  3. Villiinnyin tässä alkuvuodesta totaalisesti ja olen ostanut tänä vuonna jo yli 10 kirjaa... Hups... :D En aikonut alunperin hankkia WSOY:n klassikoista kuin 3-4 teosta, mutta päätinkin sitten kerätä ne kaikki, eli et ole ainoa, joka on "langennut". ;)

    VastaaPoista
  4. Oon ihastunut noihin klassikoihin myös, mutta nooh :D Ei oikein budjetti anna myöden. Meidän kirjalakko ei oo ihan pitänyt, mutta kirjojen ostaminen on kyllä vähentynyt huomattavasti. :D /Tiia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne klassikot on kyllä todella arvokkaita :// Toi on hyvä uutinen (kai?:D) ! Mun täytyy myös yrittää tsempata taas.

      Poista
  5. Voi, mä niin haluaisin nuo klassikot kans! Tiedän että jos yhden ostaisin, joutuisin ostamaan myös ne kaikki muutkin vaikkei ne välttämättä kovin paljoa kiinnostaisi. Loppuvuodesta oli tulossa pari mitkä ehdottomasti haluan, joten luultavasti silloin alan kaipailemaan myös näitä alkuvuodesta julkaistuja - ja mun tuurilla niitä ei sitten saa enää mistään :D On kyllä aika kova hinta noilla, mutta toisaalta sen kyllä ymmärtää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ymmärrä ton niin hyvin! Tavallaan olisi kiva saada ne kaikki, mutta en ole kuitenkaan varma olenko valmis maksamaan myös niistä mitkä ei itseä niin paljon kiinnosta.. Onneks tässä alkuvuodesta ilmestyy nyt semmosia mitä haluan niin ehtii niitä muita sitten miettimään :DD

      Poista
  6. Mahtavia kirjaostoksia! Ja hitto mitä kolmen euron löytöjä sulla! 8)

    VastaaPoista
  7. Aivan ihana tää sun blogisi! Niin osuvia teoksia ja kaunis ulkoasu. Tykkään superisti ♥
    elamanikirjat.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Siis Wsoy:n klassikot... Sorruin ostamaan ensimmäisen, joten en varmaan kestä ajatusta siitä etten sais noita muitakin :'D niihin vain menee se omaisuus. Mä löysin Punaisen Ristin Kontista Oneironin 2 eurolla ja se oli ehkä kerran luettu, eli tosi hyvässä kunnossa! En vaan oo ehtiny siihenkään tarttua vielä :D Nyt kun oon yrittäny hillitä kirjojen ostamista, niin rauhaan vastineeksi taas kamalat kasat niitä kirjaston kirjoja kotiin :D Tää omien hyllyjen lukemattomien lukeminen on joku ikuisuusprojekti itelläni.
    Ja vitsit tuo siun kirppislöytö!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha! Niihin todellakin uppoaa hyvin rahaa. Hitsi, Oneiron kahdella eurolla? Ei huono löytö:D Teen tota samaa, kirjaston kirjat on vallottanu ovet ja ikkunat. En saa koskaan luettua noita omia kirjoja!

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös