torstai 4. toukokuuta 2017

10 HYLLYNI ODOTETUINTA (NO OKEI, YKSITOISTA)

Olen nähnyt tätä eri blogeissa nyt moneen otteeseen, mutta vasta nyt innostuin itsekin ajatuksesta toteuttaa tällaisen postauksen. Mulla on nyt sellainen vaihe, että mua kiinnostaa ainoastaan omat kirjat ja niiden lukeminen. Kirjaston kirjojen eräpäivät paukkuu ja sitä rataa, mutta aion mä nekin vielä lukea (kuuluisia viimeisiä sanoja). Mennään suoraan asiaan ilman sen suurempia alkupuheita: 


Marissa Meyer - Heartless Tämä on yksi hyllyni uusimmista tulokkaista. Heartless oli myös yksi mun viime vuoden odotetuimmista! Kirjoittelinkin tänne siitä eräänä elokuun päivänä jotakin.

Jenny Han - To All The Boys I've Loved Before Tämä tämä tämä tämä!!! Mun Tumblr dashboardilla, booktubessa hyppivä ja pomppiva To All The Boys I've Loved Before. Tähän törmään lähes päivittäin ja harmittaa, kun se on vieläkin lukematta :--D

Adam Silvera - History Is All You Left Me Adam Silvera on vaan paras kaikista. Rakastuin Silveran debyyttikirjaan nimeltä More Happy Than NotHistory Is All You Left Me tuskin jää huonommaksi.

Nina Lacour - We Are Okay Innostuin alunperin tämän ostamaan, kun näin kuinka ihana kansi tällä on! Katsokaa ja ihastukaa > linkki .

Rainbow Rowell - Carry On Tämä taas on viime kesän yksi parhaimmista kirppiskirjalöydöistä! Ja silti edelleen lukematta, argh.

V. E. Schwab - A Gathering of Shadows Shades of Magic -trilogian toinen osa! Ähh, pitäisi varmaan lukea uudelleen se ensimmäinen ennen kuin jatkan tähän, siitä lukukerrasta kun on kuitenkin kohta melkein vuosi..

Colleen Hoover - It Ends With Us Colleen Hooverin kirjat kuuluu myös näihin joita näkee jatkuvasti joka paikassa. It Ends With Us on ensimmäinen kirja minkä aion häneltä lukea!

Angie Thomas - The Hate u Give Luin jostakin, että tästä on tulossa suomennos?? Oikeesti, kuinka siistiä!

Sabaa Tahir - An Ember in the Ashes & A Torch Against The Night Nämä laskin tavallaan, vahingossa yhdeksi teokseksi:'D

Erika Vik - Hän sanoi nimekseen Aleia Mua lähes hävettää se, että HSNA on vielä ja edelleenkin lukematta. Ehkä pian lukulampun alle?


Oletteko lukeneet jonkun näistä? Mistä kannattaa aloittaa? Vinkkiä saa heittää :D

6 kommenttia:

 1. Vitsit noista on kaikki sellasii mitkä haluun lukee *__* en siis yhtään osaa auttaa, että mihin tarttua ekana :'DD To all the boys I've loved before on mulla kanssa yli vuoden hyllyssä lojunu, haluaisin niin tarttua siihen jo. Toinen osa nimittäin tulossa postista xD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ihana! Mä oon tavallaan säästellyt tota Jenny Hanin kirjaa kesään, jotenkin kesällä muhun uppoaa tommoset kirjat parhaiten. Saa nähdä, ehkä mä alotankin sen jo piakkoin!

   Poista
 2. Mua kiinnostaisi useampikin noista kirjoista - eniten varmaan To all the boys I've loved before. Mutta pöydällä on monta sataa sivua kirjastolainaa lukematta ja yksi hyllyllinen omia lukemattomia kirjoja odottaa vuoroaan :D

  VastaaPoista
 3. Superhyviä kirjoja! Mullakin odottaa We Are Okay (se kansi <3) ja Hän sanoi nimekseen Aleia ja sit V.E. Schwabin A Darker Shade of Magic, toivon siitä uutta lempisarjaa! The Hate U Give kiinnostaa kans tosi paljon, ihan sairaan siistiä että siitä tulee suomennos syksyllä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Superhyvät kirjat odottaa näköjään suakin ;)
   No älä, THUGin suomennos tuli kyllä ihan puskista! Mahtavaa et sekin käännetään.

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös