maanantai 1. toukokuuta 2017

HUHTIKUUN KOOSTE + KAJOSTA

Mukavaa vappupäivää kaikki!
Vihdoinkin olen kotiutunut Helsingistä, missä vietin lähes koko viikonloppuni.

Lukujumi on tahtonut vaivata mua koko huhtikuun ajan, tänne blogin puolellekin sain kirjoitettua vain kaksi juttua mikä kevyesti vähän masentaa mua. Huhtikuussa sain luettua kaksi kirjaa (mutta aloitin lukemaan kahdeksaa).

Olin innoissani kun vihdoinkin sain kirjastosta varaamani Annoin sinun mennä -teoksen. Se kuitenkaan ei vastannut oikein odotuksiani. Se täytti kaikki rikos/mysteeri kirjan kliseet ja se ei jaksanut sytyttää mua.
Luin myös The Rose & The Dagger jatko-osan The Wrath & The Dawn sarjalle. Ensimmäinen osa oli yksi mun vuoden 2015 suosikeista ja luonnollisesti tämä jatko-osa oli yksi mun viime vuoden odotetuimmista julkaisuista.. minkä mä sain luettua vasta nyt. No, parempi kai myöhään kuin ei milloinkaan (tai keksi tähän joku muu kliseinen lause.) Musta The Rose & The Dagger oli ontuvampi kuin edeltäjänsä. Nautin kuitenkin matkasta, vaikka se ei musta yltänyt ensimmäisen osan kanssa samoihin mittoihin.
*   *   *

Lauantaiaamuna suuntasin nokkani kohti Helsinkiä. Olin kaverini kanssa suunnitellut menoja Helsingin suunnalla ja samaan päivään napsahti mukavasti myös Kajon julkkarit (oikeesti kerranki jotain siistiä mun tuurilla). Se oli tosi jännittävää (olin yksin liikkeellä, hui) koska en ollut tätä ennen koskaan käynyt missään kirjajulkkareissa, haha.  Kajo on mun yksi tän vuoden odotetuimmista ja se lähtee heti tänään lukulampun alle, kunhan olen lukenut loppuun Alexandra Bracken Passenger -kirjan.Kakut oli rakkautta ja liian upeita syötäväksi.

7 kommenttia:

 1. Saataisiinpa molemmat tää lukujumi katoamaan. :D Mutta kivaa huomata, ettei ole tän kanssa yksin. Vaikka ei se lukujumi ikinä oo kiva juttu :( Varsinkaa kun sun postauksia lukee aina niin mielellään! :D mutta älä masennu, täällä me lukijat edelleen ollaan vaikka tekstiä ei joka kuukausi tulisi tiheään <3!

  Haluaisin itekkii joskus kirjajulkkareihin! Ärsyttää asua täällä korvessa :D Muutenkin, pääkaupunkiseudulla tapahtuu aina kaikkea kivaa kirjoihin liittyvää mm. kirjamessut! Tänä vuonna on kyllä pakko päästä edes sinne. :D Tosin en tiiä uskallanko olla yhtä rohkea kuin sä ja lähteä yksin esim. sinne messuille! hui! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin tapahtuu! Aina saa Twitteriä selata katkerana, kun muut käy jos vaikka missä kirjatapahtumissa :---D Hei tule kirjamessuille! Löydetään toisemme ja sitten me voidaan olla rohkeita yhdessä.

   Poista
  2. Hei super hyvä ajatus! Ehkäpä mä uskallan nyt sit sinne messuille lähteä :'D :)

   Poista
 2. Oon kyllä kateellinen et sulla on Kajo jo (ja vielä nimmarilla varustettuna), mun pitää odottaa että saisin sen kirjastosta... Tosin nyt oon alkanut miettimään jos sittenkin ostaisin sen omaksi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sun pitää käydä nopeaan kirjakaupassa ja hakea omaksi! Se on hyvä ratkaisu :D

   Poista
 3. Niin tuttu tunne, kun lukujumi iskee eikä lukeminen tahdo onnistua. Itsellä ainakin välillä nää jumit kestää todella kauan, mikä on vähän huono juttu blogin suhteen. Mutta eihän siinä auta mikään muu kuin vain antaa jumin joko mennä omine nokkineen ohi tai lukemalla jotain kevyttä. Mutta sen ainakin tiedän, että kyllä se jossain vaiheessa helpottaa. Eikä tästä nyt kannata paineita ottaa, kyllä me lukijat jaksetaan postauksia odottaa vaikkei tahti olisikaan niin nopea! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toden totta! Mulla lukujumi on yleensä sitä, että luen kyllä, mutta en saa mitään luettua loppuun saakka vaan aloitan aina vain uusia kirjoja..:(
   ja ihana kuulla<3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös