sunnuntai 19. marraskuuta 2017

KERRI MANISCALCO - STALKING JACK THE RIPPER

Mistä mulle: oma ostos
Teoksen nimi: Stalking Jack The Ripper
Kirjailija: Kerri Maniscalco
Ilmestynyt: 2016 / ei suomenettu Kustantaja: Jimmy Patterson
Sivumäärä: 326
Takakannesta:
Presented by James Patterson's new children's imprint, this deliciously creepy horror novel has a storyline inspired by the Ripper murders and an unexpected, blood-chilling conclusion...

Seventeen-year-old Audrey Rose Wadsworth was born a lord's daughter, with a life of wealth and privilege stretched out before her. But between the social teas and silk dress fittings, she leads a forbidden secret life.

Against her stern father's wishes and society's expectations, Audrey often slips away to her uncle's laboratory to study the gruesome practice of forensic medicine. When her work on a string of savagely killed corpses drags Audrey into the investigation of a serial murderer, her search for answers brings her close to her own sheltered world.

The story's shocking twists and turns, augmented with real, sinister period photos, will make this dazzling, #1 New York Times bestselling debut from author Kerri Maniscalco impossible to forget

*   *   *

Huiii, miten odotin tän kimppuun pääsemistä! Tämä oli ihan tasapaksu ok ja jätti kuitenkin haluamaan lisää. Jatko-osa Hunting Prince Dracula -kirja pitää saada jossain vaiheessa käsiini.

Vuosi 1888, viktoriaaninen Lontoo. Seitsemäntoista vuotias Audrey Rose Wadsworth on rikkaan perheen tytär. Vastoin isänsä toiveita ja yhteiskunnan odotuksia, hän livahtaa aina silloin tällöin setänsä laboratorioon harjoittamaan lääketiedettä. (Setä on joko vähän hullu, tai aivan liian kiinnostunut ruumiista.) Audrey on kiinnostunut ruumiinavauksista ja rikoksien selvittämisestä, näitä kahta mielenkiintoaan hän pääsee toteuttamaan setänsä laboratoriossa. Pian Audrey Rose alkaa selvittämään Viiltäjä-Jackin henkilöllisyyttä ja saa tietää jotain mitä hän ei halua uskoa todeksi. 

Kirjan alku oli loistava ja se veti mut mukaansa, samoin kirjan loppu. Alun hahmoesittelyn yms jälkeen mun kiinnostukseni kuitenkin lopahti ja en edes koskenut kirjaan pariin viikkoon. Juoni lähtee todella hitaasti liikkeelle. Jossain välissä ehdin jo miettiä, että jos lopettaisin kirjan kesken. Onneksi kuitenkaan en:) Vaikka kirja oli hiukan ennalta-arvattava ja hidas, oli se silti mieleeni.

4 kommenttia:

 1. Vaikuttaa kyllä mielenkiintoiselta kirjalta!

  VastaaPoista
 2. Minulla on tämä tulossa Adlibriksen tilauksen mukana. Jatko-osa kiinnostaa tätä enemmän, mutta toivottavasti tämäkin osa nappaisi mukaansa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin kiinnostaa jatko-osa enemmän, mutta tottakai oli pakko lukea tämä ensin:D

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös