torstai 2. toukokuuta 2019

HUHTIKUUN WRAP UP

Huhtikuussa:
x Mulla oli vain kaksi aamuvuoroa (inhoan aamuvuoroja)
x Käväisin Tampereella kirjakaupassa
x Kävin kaksi kertaa elokuvissa (Captain Marvel & Endgame)
x Ostin kuusi kirjaa (kaksi niistä löytyi käytettynä)
x Luin kymmenen kirjaa (yksi e-kirja & yksi äänikirja)
x Aloitin jokavuotisen heinix kuurin jo nyt
x Maistoin hyvää teetä (Forsman ruusunmarja kamomilla)
x Saatiin eläinlääkäriltä uusia silmätippoja Varpun silmiin, silmätulehdus ohitse, jee!Luin tosiaan kymmenen kirjaa. Äänikirjana kuuntelin Mia Kankimäen Naiset joita ajattelen öisin sekä e-kirjana Margaret Atwoodin The Handmaid's Tale, mitkä eivät näy kuvassa.
x Late Bloomers: Short Stories of People Overachieving Without Achieving: Eveliina Nieminen
Tää oli vähän kökkö, mut sisälsi söpöjä kuvituksia. Nää short stories oli mulle vähän liian lyhyitä.
x Warcross : Marie Lu
Tästä mä tykkäsin hirveesti et menin ja ostin jo jatko-osan! Luulin et tää ois joku Ready Player One (en syttynyt & jätin kesken) kopio, mut en kokenut sellaseks. Aaaaa pian alotan kakkososan<3
x Seitsemän sisarta: Lucinda Riley
Maaliskuussa multa jäi tästä lukematta joku 100 sivua ja sain sen luettua loppuun huhtikuun alussa, joten se tulee huhtikuun luettuihin, hähä! Mut tää oli myös kiva, ootan myös innolla et pääsen tän lukemaan tämän toisen osan Myrskyn sisaren. :)
x Täällä pohjantähden alla osat 1-3: Väinö Linna
Tää oli ehkä hurjin, mitä tässä luin huhtikuussa. Todella vaikuttava, tuun varmasti lukee tämän jossain vaiheessa uudelleen.
x Magian syvempi sävy : W. E. Schwab
Oon vaan edelleen niin tohkeissani et tää sarja käännetään suomeksi<3 Muistaakseni lokakuussa oli tiedossa jatkoa tälle.
x Virgins: Diana Gabaldon
Tää jos mikä oli pettymys. Tästä kirjasta sata sivua oli uutta ja loput olikin sitten ensimmäisiä lukuja Outlander/Matkantekijä -sarjasta. Aika lame, luulin että koko kirja olis uutta menoa ja melskettä!
x The Surface Breaks: Louise O'Nell
Tää oli vähän meh ja samalla tosi kiva! Mut kyl näistä pieneen merenneitoon pohjautuvista retelling'eistä To Kill A Kingdom on edelleen paras
x A Dance WIth Dragons: George R. R. Martin
No tää lähti lukuun uuden GOT kauden innoittamana. Edelleen traumat, miten paljon kirjat eroaa itse sarjasta, vaikka sen ei pitäis tulla yllätyksenä enää tässä vaiheessa.

Oliks sulla hyvä lukukuukausi? Mun lemppari näistä  oli kyl heittämällä Täällä pohjantähden alla.

2 kommenttia:

  1. Sun lukutahti on kyllä ihan mahdoton. En kestä. Miks mä oon niin hidas enkä saavuta koskaan mitään hienoja wrap-upien arvoisia suorituksia :'D

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös