maanantai 13. tammikuuta 2020

uusi vuosi, uusi blogin ulkoasu


Heippa vaan hei! Hyvää alkanutta uutta vuotta! :-)
Olinkin pienellä tauolla vähän aikaa. Tuntui hyvältä "vaan" lukea ja unohtaa se, että kirjoittaisi niistä jotain blogiin. Mutta nyt yksi päivä kun sain luettua Hanya Yanagiharan Pieni elämä -kirjan, tuli fiilis että olis kiva kirjoittaa siitä vähän jotain blogiin, eikä vain jättää kuvaa instagramiin. Tästä sain energian ja inspiksen muokata vähän isommin blogin leiskaa! Tai no, isommin ja isommin, aika simppeli tämä on edelleen, mutta mietin jonkin aikaa, että haluaisin tuommoisen "slide shown" etusivulle pyörimään (mitä näkee monissa wordpress -pohjaisissa blogeissa). Ja siellä se nyt on! :D Ulkoasu ei oo vielä ihan 100% valmis, teen jotain muita pieniä muutoksia vielä. mutta tykkään niin tuosta slide showsta, haha. Aaah, tuntuu niin hyvältä olla taas blogimaailmassa. Oli ikävä!

Mitäs muita ajatuksia? //
-Musta on jäätävää, että nyt alkoi mun viides vuoteni bloggerissa. En oo ikinä pitänyt mitään blogia näin kauaa(vaikka vähän on ja off tässä menty viimeiset kaksi vuotta, köh köh). Muistan edelleen ajan, kun loin tän blogin! Parvekkeella heinäkuun jonain päivänä, vuokrayksiössä. Ja vuosi oli 2016. apua. haha. Ja mulla oli silloin vain kaksi kirjahyllyä..
-Mulla on kauhea inspis postata tänne! Aion nyt lähipäivinä postata ainakin kuvaa ja lätinää hyllynlämmittäjä -haasteesta. & muutamasta muusta itselleni asettamista lukuhaasteista.
-Muistan ottaa rennommin. Mun ei tarvitse olla jokapäivä postaamassa blogiin ja jokaisesta luetusta kirjasta jotakin. Täytyy osata ottaa rennommin, että mun innostukseni ei muutu ahdistukseksi.
-Oli kiva logata sisään bloggeriin ja huomata, että kaikki ei ole ainakaan kokonaan muuttanut instagramin puolelle. Täällä oli vaikka kuinka paljon mun seuraamien blogien postauksia! Ehkä blogit eivät ole sittenkään kuolleet, toisin kuin vähän ajattelin.

Anyway, toivottavasti siellä ruudun toisella puolella on vielä joitakin, keitä kiinnostaa edes jonkun verran mun kirjalätinät! :)

4 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös