lauantai 21. lokakuuta 2017

SUPERLUKUMARATON 22.10.17 II/IV




































Lokakuun superlukumaraton on täällä! Suunnitelmissa oli, että aloittaisin lukumaratonin tänään, mutta unohdin kokonaan että tv:stä tulee X-Factor UK :-D Tulen päivittelemään eniten twitteriä, mutta yritän myös päivittää edistymistä täällä blogin puolella. Muttajoo, ehkä mä jaksan aloittaa vielä tämän päivän puolella! (Maratoniin pystyy ilmoittautumaan vielä huomennakin, tässä linkki Lotan blogiin ja ilmoittautumispostaukseen :) )

lauantai 21.10.2017 n. klo 21:00
Aloitin lukemisen yhdeksän aikoihin Rupi Kaurin uudella runokokoelmalla The sun and her flowers. Sain sen luettua noin puoli yhdeltätoista enkä jaksanut enää sen jälkeen lukea mitään vaan painuin suorilta nukkumaan.

Sivuja luettu yhteensä 248

sunnuntai 22.10.2017 klo 9:58
Aamutee on keitetty, nyt John Greenin uusimman teoksen kimppuun! ♥ Oon odottanut (niin kuin varmaan moni muukin) John Greeniltä uutta tekstiä TFIOS/Tähtiin kirjoitetun virheen jälkeen ja nyt vihdoin Turtles All The Way Down on ilmestynyt * _ * <3

Maratoni päättyi sunnuntaina klo 21:00. 
Maratonin aikana ehdin aloittaa Rupi Kaurin The sun and her flowers runokokoelman (s.248). Luin myös uutta John Greeniä 74 sivua. Ehdin lukea myös jo aiemmin aloittamani Depressiopäiväkirjat -teoksen loppuun. Luin sitä 96 sivua.

Yhteensä luettuja sivuja kertyi 418. 



5 kommenttia:

 1. Kivoja kirjoja meinaat lukea ! Jään odottamaan innolla mitä tykkäät ! :---) Ps. vähänkö jäi häiritsevään kohtaan X-Factor !!??!

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä lukumaratonille ja lukuintoa! :D

  VastaaPoista
 3. Musta on hauskaa, että meillä on niin samanlainen kirjamaku, että tää kuva voisi olla munkin blogista :-D mä kuuntelin uuden Greenin äänikirjana ja se oli tosi hyvä ja toimiva siinä formaatissa. Sunnuntaina aloittelin Kaurin kirjaa, siitäkin oon tykännyt tähän mennessä :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin mustakin:D Luin juuri Greenin kirjan loppuun! ;__;<3 Haluaisin kokeilla sitä äänikirjana nyt myös.. :D

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös