sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

BLOGISTANIAN KESÄLUKUMARATON 17.06.2017: YHTEENVETO

Ensimmäinen blogistanian kesälukumaraton on nyt takanapäin! Hitsi, kuinka tykkäsin niin paljon. Maratonit on vaan niin kivoja, varsinkin kun saa seurata muiden edistymistä siinä samalla. Yksin maratonailu ei vain ole läheskään yhtä hauskaa, vaikka kivaa sekin on!:-) Tässä on linkki edelliseen postaukseeni, mihin raportoin lukumaratonin edistymisestä.


Näitä tuli luettua! History Is All You Left Me oli mulla jo puoliksi luettuna, mutta sain sen nyt luettua loppuun asti. Erika Vikin Hän sanoi nimekseen Aleia (VIHDOINKIN TARTUIN TÄHÄN!!) oli oiva kumppani lukumaratonille. Ehdin sen lukemaan lähes loppuun asti. Loppuillan aionkin viettää tämän kanssa, jos saisin sen luettua loppuun:-)

Kaiken kaikkiaan sain 24 tunnin aikana luettua 616 sivua. Olen ihan tyytyväinen taas lopputulokseeni:-D Seuraavalla kerralla yritän ylittää tuon sivumäärän, koska aina on hyvä vähän haastaa itseään, haha. 

Seuraavat lukumaratonit on heinäkuun 8. päivä ja elokuun 19. päivä. 

6 kommenttia:

 1. Vau, luitpa paljon!

  Mä en uskalla haastaa itseäni lukemaan enemmän seuraavalla lukumaratonilla, koska nyt mulla oli mukana kaksi sarjakuvaa, jotka luki nopeasti. Ellen sitten ota seuraavallekin maratonille mukaan sarjakuvia :D Mutta jäi kiva fiilis, ehdottomasti maratoonaan joskus myöhemminkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä voisin yrittää ottaa noita sarjakuvia ensi kerralla mukaan..:D
   Samat fiilikset, ehdottomasti mukana jatkossakin!

   Poista
 2. Onnistuitpa lukemaan hyvän sivumäärän! :) Erika Vikin teos kiinnostaisi, mutten ole vielä saanut aikaiseksi tarttua siihen - joskus sitten. :D

  VastaaPoista
 3. Hieno saldo ensimmäiselle lukumaratonille! Odotan, mitä sanot tuosta Vikin kirjasta.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös