lauantai 3. kesäkuuta 2017

TOUKOKUUN KOOSTE + #PAPERILTARUUTUUN

Hui, tänään on jo kesäkuun kolmas päivä. Minnekkä ihmeeseen se puoli vuotta on taas hävinnyt?
Ennen kuin saan tätä pohtimalla jonkun eksistentiaalisen kriisin, on ehkä parempi, että siirryn suorilta toukokuun luettuihin. Ja hei, lukujumikaan ei enää vaivaa!

A Court of Wings and Ruin 4/5 Viimeinen osa ACOTAR -sarjaan. Jotenkin ehkä petyin ja olin tyytyväinen lopputulokseen samaan aikaan.
Kaikki kaikessa - Nicola Yoon 3.5/5 (bloggaus tulossa pian!)
Adulthood is a myth - Sarah Andersen 5/5 ihana, ihana, ihana ja niin samaistuttava. Hakekaa esimakua > täältä <

*   *   *

Paperilta ruutuun -lukuhaaste päättyi jo neljä päivää sitten ja lopputulokseni tämän haasteen kanssa oli heikko. Mulla oli tarkoituksena jatkaa Outlander -kirjasarjaa mutta se jotenkin jäi. Samoin Poldark oli lukulistalla, mutta senkin lopetin kesken. Aloitin lukemaan uudelleen The Song of Ice and Fire -sarjaa, mutta en ole vielä ehtinyt lukemaan ensimmäistä kirjaa loppuun asti.
Sarjoja katsoin paljon, mutta tuntui tyhmältä lähteä niistä tänne mitään kirjoittamaan, koska haluan aina jotenkin sisällyttämään kirjat postauksiini.
Mutta mennään nyt tällä mitä on! :D Mulla oli suuret suunnitelmat, mutta loppujen lopuksi sain aikaan yhden postauksen ja sekin on kirjoitettu tammikuun alussa:

Eikä yksikään pelastunut.


2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että sulla lukujumi väistynyt ! Itsellänikin olisi vihdoin intoa lukea, mutta kun ei meinaa löytyä aikaa :( Paperilta ruutuun- lukuhaastekin jäi ihan totaalisesti unholaan. Suuret oli suunnitelmat, mutta yhtään bloggausta en saanu aikaiseksi :D Mutta joo, hyviä kirjoja oot lukenu! Melkeinpä kaikki omalla lukulistalla myös :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä, että sullakin jumi väistynyt! :D Ja mahtava kuulla etten ole ainoa kenellä suunnitelmat meni vähän ojaan.. :--D

      Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös