sunnuntai 7. heinäkuuta 2019

KIRJAKUULUMISET VIIKKO 27

Mä oon jo pitkään miettinyt semmoista blogipostaus-sarjaa, mitä haluisin oikeesti tehdä ja mitä tykkäisin vaikka jälkikäteen itsekin palailla lukemaan. Ja tottakai koska lukeminen kiinnostaa, niin mikä ois parempi kuin se, et kirjoitan vähän ylös mitä oon milläkin viikolla lukenut. En tiedä kuinka hyödyllisiksi kuukauden koosteet sitten muodostuu, mut sen näkee sit aikanaan. :D Haluan nyt vain kokeilla jotain uutta kun inspiraatiota löytyy! ..ja kun en halua kaikkia kirjakuvia kaataa ainoastaan instagramiin.. :--D

Nyt tällee tosi sutjakkaasti kirjahyllyni uusimmat asukkaat! Tällä viikolla vihdoinkin sain tilaukseni Adlibrikseltä. Kestääkö muillakin tilauksen saaminen sieltä aivan järjettömän kauan? Voi että niitä kultaisia päiviä, kun tilauksensa sai parhaimmillaan muutaman päivän sisällä. Mutta ei sen väliä, olen alkanut hankkimaan kirjojani jo muualta.


Tosiaan, Adlibriksen tilaus sisälsi My Lady Janen sekä What If It's Us nidokset. En oikein tiä kumpi näistä kutsuu enemmän luettavaksi. Mulla oli alkuvuodesta hyvä flow kirjojen kanssa: aloitin uuden vasta kun olin saanut keskeneräisen luettua. Nyt tällä hetkellä mulla on kesken..
 • 1. Janne Kukkosen Voro - kolmen kuninkaan aarre
 • 2. Diana Gabaldonin Sudenkorento
 • 3. Mika Waltarin Sinuhe egyptiläinen 
 • 4. Nicola Yoonin Aurinko on tähti
 • 5. Estelle Maskamen Rakastan
aaargghhh liian monta.


Mun kirjahyllyn toinen hirmu (siis Täällä pohjantähden alla -trilogian jälkeen, eikä sekään enää ole pelottava kun sen vain luki :--D) Sinuhe egyptiläinen!! Mä alotin sen! Tosi erilainen kuin mitä aluksi ajattelin. Tän yritän lukee kirjabloggaajien klassikkohaasteeseen. Mulla on kyl ihan vahva fiilis tän suhteen, kyl mä tän saan luettua. Vaaaaikka.. Sinuhesta mun huomioni on kyllä tällä hetkellä vienyt Estelle Maskamen DIMILY -trilogian ensimmäinen osa Rakastan. (Tän löysin Antikvaari.fi -sivuston kautta.) Tätä kun ei enää missään kirjakaupassa myydä kovakantisena?? :( onneks löysin, koska oon niin rakastunut tähän höttöön. <3

x Tällä viikolla luin alusta loppuun ainoastaan:

♥ Tahereh Mafin Rakkaus suurempi kuin meri & ehdin siitä jopa >kirjoittamaan tänne< fiiliksiä :D

2 kommenttia:

 1. Oi, onpas kiva idea tämmöiset postaukset! Mun pitäisi kans kehitellä blogiin jotain uutta, oon sen kanssa (ja no kaiken muunkin...:D) ihan jumissa, vaikka mieli tekis kirjoitella kaikkea. Nämä sun postaukset (++ ja postaustahti!) innostaa kyllä itseänikin palaamaan takas blogimaailmaan.

  Mä oon menettänyt jo hermoni Adlibrikseen, mulla on ollut niiden kanssa vaikka mitä ongelmia, ja aina välillä löydän sieltä jotain mitä haluaisin tilata, mut sit vaan luovun ajatuksesta kokonaan. Ikävöin kyllä hirveästi sitä aikaa, kun se oli luottokauppa ja toimitus oli nopeaa (ja ilmaista). Lompakko tosin ei ikävöi sitä aikaa ihan samalla tavalla ku mä. :D

  Ja siis en kestä, Dimilyt on ehkä parasta kesähöttöä ikinä!! :Ddd Haluaisin kans ihan hirveästi lukea tuon What If It's Usin, ja Rakkaus suurempi kuin meri oottelisi kirjaston varaushyllyllä... ja todennäköisesti alan lukemaan seuraavaks tyyliin Pottereita alusta.

  VastaaPoista
 2. äää kiitos 😍😍
  "Ihana" kuulla että monella muullakin on ongelmia Adlibriksen kanssa! Niiden toiminta & taso laskee kyllä päivä päivältä.

  Mua vähän harmittaa, et löysin Dimilyt vasta nyt!! Niin hyvää viihdettä.
  Haha, Potterit alusta uusiks on kyl aina varma valinta kun olis kaikkee uutta luettavaa :'D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös