perjantai 30. elokuuta 2019

ELOKUUN LUKUMARATON

Huomenta täältä sängyn pohjalta! Eilen illalla iski flunssa. Mikäs sen parempi tapa viettää flunssaa kuin vetää lukumaraton. Nenäliinat on vieressä, samoin mukillinen finrexiä, nyt vielä kokoan kirjat ja aloitan lukemisen 10:00! Päivitän tätä postausta sekä instagramia.

Perjantai 30.8. klo 9:52


Tässä mun projektit! Miksi jatkaa keskeneräisiä, kun voi aloittaa uusia, haha. 
Manga on vanha uusi rakkaus, oon taas innostunut siitä ja haluan ostaa jokaikisen sarjan omaksi ja ja ja.. anyway, tuo Prinssessa Sakura on nyt One Piecen ohella yks tän hetken lemppareista! Muistan kun junnuna mun ihan lemppari mangaka oli Arina Tanemura ja luin Time Stranger Kyokoa yhä uusiks ja uusiks, kun Tanemuralta ei ollut suomennettu mitään muuta. 
Lucinda Rileyn kolmas jättiläinen, Varjon sisar, täytyy lukea äkkiä, koska uusi osa on jo ilmestynyt tähän sarjaan! 
Katie Lowen Jumalten verta suonissamme on arvostelukappale, minkä pyysin Gummerukselta, sen ollessa yks mun syksyn odotetuimmista käännöksistä. Oon sitä lukenut nyt muutaman aukeaman, mutta en osaa vielä muodostaa mielipidettä suuntaan enkä toiseen. 
Mut näillä kirjaeväillä mä alottelen maratonia!
Perjantai 30.8. klo 13:24
Aloitin Varjon Sisaren. Oon lukenut on ja off, miettinyt netflixiä ja syönyt. Yritin myös ottaa torkut, mutta en onnistunut. Oon kuitenkin sivulla 139 jo! Nyt mun tekisi mieli aloitella Prinsessa Sakuran nelosnumeroa ja taidankin sen aloittaa heti kun olen kaatanut itselleni teetä.

Lauantai 31.8. klo11:54
Heipparallaa ja huomenet! Eilis ilta menikin koomaillessa, en pystynyt lukemaan mitään, kun silmiä särki. Tänään aamulla kuitenkin sain luettua jonkin verran ja maratonini päättyi kello kymmenen.

Kaiken kaikkiaan luin:
- yhden mangan (Prinsessa Sakura #4), 184 sivua
- Varjon sisarta 302 sivua.

Yhteensä siis 486 sivua.

4 kommenttia:

 1. Tsemppiä ja lukuintoa maratonille! Minulla menee aloittaminen iltaan. Ajattelin lukea lähinnä omia kirjoja, ja heh, aloittaa uusia. Maratonilla on jotenkin vähän tylsää jatkaa niiden parissa, jotka ovat jo kesken. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, samoin sulle! Totta, että keskeneräiset on tylsiä maratonilla:-D

   Poista
 2. Tsemppiä maratonille! Itse aloitan vasta huomenna. Omaankin lukupinoon on päätynyt usempi mangateos, mangalukuhaasteen loppukiriin. Pitäisikin jatkaa tuota Prinsessa Sakura -sarjaa, olenkohan lukenut enempää kuin kaksi ekaa osaa. Joskus 2006 paikkeilla, kun manga rantautui kunnolla Suomeen, Arina Tanemura oli minunkin lemppari mangakani ja luin häneltä kaikki mahdolliset sarjat, etenkin Kamikaze Kaitou Jeanne. Tässä ei ollut ihan sitä samaa henkeä kuin muistikuvissani hänen muista sarjoistaan. Piirrostyyli on kuitenkin edelleen ihana.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oijoi Kamikaze Kaitou Jeanne oli ihana myös! Pitäisi mennäkin lainaamaan se kirjastosta, muistia verestääkseni. Vaikka Time Stranger Kyoko tulee aina olemaan minun mielestäni paras Tanemuran sarja. Prinsessa Sakura ei pääse kyllä top3 Tanemuran mangoihin, mutta on se kuitenkin viihdyttävä! Suosittelen, että jatkat sarjan kanssa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös