lauantai 14. toukokuuta 2022

kirjastolainat viikko 19

Manga voittoista lainaa tällä kertaa!
x Astra - avaruuden haaksirikkoiset on menevä sarja (sekä koukuttava!). Mulla on kolmas osa vielä lukematta, mutta varaus tästä nelosesta tuli jo noudettavaksi.
x Ravintola maailmojen välillä vol. 2. Tää sarja ei saanu mulla oikee tuulta alleen, mut annan jatko-osalle mahdollisuuden. Jos se on surkea, enkä syty jne, lähtee ensimmäinen osa sitten multa kiertoon!
x Alice 19th on puhtaasti vain nostalgian nälkään.
x Valssin aika oli vähän kökkö, mut otin nyt kakkosen siitäkin lainaan :-D
x She and her cat puhutteli nimensä perusteella. En oo koskaan ennen tästä kuullut yhtään mitään.
x Reija Kaskiaho: Maantiekiitäjä on yks mikä alkoi kiinnostaa heti kun näin kevään 2022 katalogit!

Takakansi: Maantiekiitäjä on tunteita ravisteleva romaani nuoren naisen vakavasta vammautumisesta. Tekstissä yhdistyy kaunistelematon arjen kuvaus sekä osuva, kannatteleva huumori. "Minä tajusin sen kaikkein selkeimmin. Se pieni viisas koira oli yrittänyt sanoa, että älä hyppää, mutta minä hyppäsin. Minä hyppäsin.” Laura on seitsemäntoistavuotias elämäniloinen juoksijanuori, jolla on selkeät suunnitelmat tulevaisuudelle: muutto omaan kotiin ja opinnot liikunta-alalla. Alkukesän uintiretki veljen kanssa menee kuitenkin kohtalokkaalla tavalla pieleen, ja Lauran elämä muuttuu sekunneissa. Hän neliraajahalvaantuu eikä mitään ole enää tehtävissä. Vai onko sittenkin? Maantiekiitäjä kertoo riipaisevan tarinan nuoren naisen sukelluksesta syvälle pohjaan, hänen taistelustaan pohjan pimeydessä ja hitaista yrityksistä nousta takaisin valoon.

x Heidi Silvan: Tyhmästi tehty
Takakansi: Henkeäsalpaava tarina tyttöjen ystävyydestä, polttavasta rakkaudesta ja keinoja kaihtamattomasta oman edun tavoittelusta. Sen kesän piti olla paras kaikista… Piti tehdä kaikenlaista hullua mutta ei sentään mitään näin tyhmää. 

 Josefiina on kaunis ja itsevarma. 
 Iris on iloinen ja ikuisesti hyvä ystävä. 
 Elsa on älykäs ja fiksuin kaikista. 
 Mutta yhtä heistä ei enää ole. 

 Josefiina, Iris ja Elsa ovat keskenään parhaat ystävät, jotka tekevät kaiken yhdessä. Tytöt ovat kiinnostuneita vain itsestään ja hyvänä kakkosena toisistaan. Pinnan alla on säröjä ja täydellisessä ystävyydessä vinoumia. Yhteistä on epätoivoinen oman onnen etsintä, kun ”minä itse” on etuoikeutettu ja voi tehdä mitä tahansa. Muut ihmiset ovat esteitä, jotka voi työntää syrjään, jos he ovat tiellä.

Tää tuli tutuksi viime kirjamessuilta, jos nyt vain vihdoinkin saisin sen luettua! :D 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös