keskiviikko 31. elokuuta 2016

ELOKUUN KOOSTE


Rakastan syksyä ja se on aina niin huippua, kun alkaa syyskuu. Mua kutsuu villapaidat, villasukat, isot kaulahuivit, kynttilät ja viileät syysillat. Tavallaan tykkään myös siitä, että illat jo vähän pimenevät.. Mutta kolikolla on aina kääntöpuoli. Kesä on kuitenkin aina kesä, eikä siitä haluaisi luopua, vaikka kuinka syksy olisi jo ovella.

Elokuussa sain luettua viisi kirjaa ja viisi sarjakuvakirjaa.
Ensimmäisenä sain luettua Haruki Murakami1Q84. Ehdin sen aloittaa jo heinäkuun puolella, mutta lasken sen nyt elokuun saldoon, koska sain sen luettua loppuun elokuussa. 1Q84 oli vähän pettymys, mutta tähtiä annoin silti kolme, koska juoni oli kaiken kaikkiaan tajuton (hyvällä tavalla) ja hahmot olivat mielenkiintoisia. Tämän jättiromaanin jälkeen siirryinkin kevyempään luettavaan eli sarjakuviin. Brian K. Vaughanin SAGA on ihan järjettömän hyvä! Mä en oikeastaan lue sarjakuvia ollenkaan (sattumanvaraisia manga-pokkareita lukuun ottamatta), joten ensimmäiseen osaan tarttuminen olikin vähän pelottavaa, kun ei tiennyt mitä tulevan pitää. SAGA oli kuitenkin kaikkea mitä en tiennyt tarvitsevani elämääni. Ja nykyisin kirjastossa uskallan harhailla katsomaan sarjakuvia, haha. Tarkemmat tähtiarviot täältä Goodreads profiilistani.
SAGAn jälkeen löysinkin itseni taas lukemassa nuortenkirjoja. Luin koko 5. Aalto -trilogian. Niistä löytyykin arviot täältä blogista. 1) 5. Aalto 2) Ääretön meri 3) Viimeinen tähti
Ja tänään sainkin vielä luettua loppuun Sarah J. Maasin Heir of Fire -kirjan. (Oon pahoillani, musta tuntuu, että mulla ei olo blogimerkintää missä en mainitsisi Throne of Glass -sarjaa jollain tavalla.)
Kaiken kaikkiaan elokuussa tuli luettua 3160 sivua.

*   *   *

Syyskuussa aion lukea Throne of Glass -sarjan neljännen osan Queen of Shadows ja varmasti myös viidennen osan Empire of Storms, joka ilmestyy heti syyskuun ensimmäisellä (kokonaisella) viikolla.

7 kommenttia:

 1. Minustakin syksy on ihana. Lukuisia syyspäiviä sinulle! :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kuukausikooste! Syksy on niin lempivuodenaikani. ♥ Saga on todella hyvä sarja. Tällä hetkellä luettavana tuo Viimeinen tähti.

  VastaaPoista
 3. Ensimmäinen Murakamilta lukemani kirja, Norwegian Wood, iski sen verran lujaa, että odotan pääseväni omasta hyllystä löytyvän 1Q84:n pariin. Luin myös ensimmäisen kirjan Sarah J. Maasilta, kun A Court of Thorns and Roses osui tielleni kirjastossa. Sarjakuvat ovat minulle aika vieras laji, mutta pitäisi uskaltaa tutustua niihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti tykkäät 1Q84 ♥ Suosittelen kyllä tuota Sagaa:-) Mitä pidit A Court Of Thorns and Roses'ista?

   Poista
  2. Tuntuu, ettei ensimmäisen fuksiviikon jalkoihin jäänyt lukeminen oikein tehnyt oikeutta Maasille :/ Tykkäsin kyllä, mutta hypetykseen nähden olin hieman pettynyt. Pitää vielä järjestellä ajatuksia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! <3

Takaisin ylös